Investment

Ik vind het heerlijk om ‘life-style’ shoots te doen! Want het mooiste zijn echte mensen met echte emoties. We gaan niet uitgebreid poseren maar juist lekker relaxt op pad of bijkletsen bij je thuis. En ik neem m’n camera mee. Zo vang ik steeds net die ene blik, die echte knuffel of oprechte lach zonder dat het ongemakkelijk is.

 

small portrait / lifestyle shoot € 225,-

Een zwangerschapsshoot, foto’s voor social media, het vieren van de liefde, zakelijke portretten of misschien wel een portfolioshoot? Eigenlijk kan alles, dus heb je een idee maar kan je er niks over vinden? Neem dan vooral even contact met me op. 

medium portrait / lifestyle shoot € 275,-

Fijn met je gezin op de foto, als jullie lekker in je eigen omgeving zijn. Ontspannen, lekker lachen of knuffelen met elkaar. Of misschien lekker met je vriendinnen naar buiten, foto’s van elkaar maar ook een paar van jullie afzonderlijk.

Horeca shoot – vanaf € 245,-

Foto’s voor social media of website. Foto’s van je zaak en personeel of van gerechten die met liefde uit de keuken komen, ik leg het graag voor je vast. Handig voor op social media of voor je eigen website.